ADVIES

 

Wilt u de bedrijfsprocessen in kaart brengen en optimaliseren om deze met automatisering te verbeteren, of te versnellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij brengen de processen in kaart, kijken in overleg met de betrokken mensen of er verbeteringen mogelijk zijn en zorgen voor de aansluiting met een automatiseringsoplossing.

 

Niet automatiseren om het automatiseren, maar om het proces of werk beter te laten verlopen en de kwaliteit te verhogen.
Door de processen vast te leggen wordt de kwaliteit verbeterd, is het inwerken van nieuwe medewerkers eenvoudiger, is de kennis die nu afhankelijk is van 1 medewerker breed beschikbaar waardoor het overnemen van werkzaamheden stukken eenvoudiger wordt.

 

Uiteraard vertellen wij graag geheel vrijblijvend welke mogelijkheden ProKnowledge op dit kan betekenen, neem gerust contact met ons op.

Ook op het gebied Cloud oplossingen (Microsoft 365 of Google Apps) staan we u graag bij met onze kennis. Ook of misschien wel juist voor het MKB zijn deze oplossingen voor mail, gedeeld agenda, samenwerking, enz. zeer bruikbaar tegen minimale investeringen en maximale zekerheid. Ook voor ondersteuning of zoeken naar bruikbare mogelijkheden kunt u bij ons terecht.