Software ontwikkeling

Slimme Applicaties, minder fouten effectiever werken

In het MKB zien wij dat er nog zeer veel met lijstjes, Excel bestanden, enz. gewerkt wordt. De kennis hiervan is alleen bij de maker, geen opvolging, het delen van informatie is zeer lastig en gaat vaak fout door verschillende versies van de lijstjes. Ook het opslaan van de bestanden op meerdere locaties zorgt regelmatig voor verwarring.

De oplossing hiervoor kan heel eenvoudig zijn. Een database waar alle relevante gegevens worden opgeslagen met een slimme applicatie voor alle gebruikers voor het onderhouden en wijzigen van de gegevens. Het voordeel is heel groot, iedereen werkt met dezelfde gegevens, de gegevens zijn altijd up-to-date, verschillende rapportages en vergelijkingen zijn mogelijk.
Wij gebruiken hiervoor een database driven ontwikkelmethode. Voordeel is dat er snel resultaat is tegen geringe kosten. Een groot deel van de software wordt gegenereerd en is meteen bruikbaar. Wij ontwikkelen zowel Web-applicaties als Windows applicaties, en laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn. 

De ontwikkelde programma’s kunnen uiteenlopen van eenvoudig tot zeer uitgebreid en beschikbaar zijn op kantoor of ook bereikbaar via het internet, wat vele mogelijkheden geeft voor gegevensregistratie van buitendienst medewerkers.Denk hierbij aan de volgende oplossingen:

    • Urenregistratie medewerkers.
    • Aanvragen en registreren verlof dagen, en/of registratie ziekte dagen.
    • Registreren en bijhouden service-aanvragen van uw klanten, inclusief de bestede uren, materiaal en historie.
    • Centraal registreren vragen en opmerkingen van klanten (inclusief bv de mail- en postafhandeling)
    • Voorraadbeheer en magazijn oplossingen.
 Dit zijn uiteraard slechts voorbeelden, de mogelijkheden zijn vele malen groter, in feite bepaald u de toepassing en de inzetbaarheid.
Graag laten we u zien wat de mogelijkheden zijn.